Schoonspringers Aquarijn sluiten laatste circuitwedstrijd succesvol af

Op zaterdag 18 mei jl. werd in Amsterdam de 3de en laatste circuitwedstrijd schoonspringen van dit seizoen gehouden. Voor Zwemvereniging Aquarijn uit Nieuwegein deden deze keer alleen springers in de E- en D-groep mee en springers van lijn 1.

De springers van lijn 2 zijn zich inmiddels volledig aan het richten op de Nederlandse Kampioenschappen die 14, 15 en 16 juni aanstaande zullen worden gehouden in Eindhoven. Zij zetten in deze laatste trainingsweken de puntjes op de i voor hun deelname.

In de E-groep (9 jaar en jonger) maar liefst vijf meisjes voor zwemvereniging Aquarijn. Kyra Toonen won de gouden medaille, gevolgd door Emma van Meeteren met een zilveren medaille. De 4de plaats was voor Saar Jordan, gevolgd door Jolande Verstege op de 5de plaats. Anna Wind werd 7de. ‘Voor Jolande en Anna was het spannend, het was hun eerste landelijke wedstrijd, knap gedaan!’ aldus de trainster van het Nieuwegeinse team.

Aquarijn

De E en D groep van zwemvereniging Aquarijn

In de D-groep (10/11 jarigen) was er een zilveren medaille voor Mila Bos. Lizzy Hamerling werd 4de. Stanley Grijpink werd 1ste in lijn 1 bij de 14 tot 18-jarigen.

Hiermee is het wedstrijdcircuit voor dit seizoen afgesloten. Zwemvereniging Aquarijn kan terugkijken op drie mooie wedstrijden, met in het totaal 57 starts, verdeeld over de drie wedstrijden, waar veel medailles werden behaald.

Stanley Grijpink

Stanley Grijpink met zijn oorkonde voor de 1ste plek in lijn 1 bij de 14 tot 18-jarigen